Hiring
$18,000-$19,000
$17,000-$23,500
See All 8 Jobs
2024-09-19 1032 views
今日同小朋友喺屯門廣場行街,順便嚟食荳子,平日人流都好多!成日要喺出邊排隊,今日唔使點排隊就入去試吓,之前喺荃灣分店都食過~一入到去裝修設計非常有藝術氣氛,整體座位都好闊落~好適合小朋友用餐餐廳會提供小朋友餐具和BB凳非常友好呀!美食⭐️⭐️⭐️⭐️🩵黑松露忌廉意大利飯+芝士🧀超級濃郁黑松露嘅意大利飯🤤芝士非常特別,入口即溶超濃郁鹹奶香味🧈米飯偏硬身粒粒分明,份量足夠非常滿足。🩵安格斯漢堡包配薯條漢堡扒我揀咗七成熟啱啱好小朋友都食得😆配上蕃茄、青瓜、生菜、洋蔥等等配料非常滿足有層次,薯條炸得非常香脆!熱辣辣!上面有些少紫菜粉點綴。🩵黑松露薯條黑松露薯條中規中矩🤤份量超級足夠🫶🏻配上黑松露醬超級

美食⭐️⭐️⭐️⭐️
🩵黑松露忌廉意大利飯+芝士🧀