2022-11-02 130 views
好耐無去旅行!行屯門市廣場見到呢間韓式餐廳幾吸引!見到個個都會窩夫好大份🤩夜晚去到排隊等5分鐘就有位。餐廳用柑橘樹做擺設,好可愛~🍊周圍有綠色植物包圍住餐廳,令人感覺舒服。 環境舒服,食物等候時間較耐。水果忌廉三文治賣相好吸引!😍 入面有士多啤梨同柑,生果好甜!忌廉口感幼滑唔膩!成個配搭好好食!雖然貴啲,但值得一試!👍🏻燒醬油黑毛豬白切肉飯芬香撲鼻既燒醬油黑毛豬白切肉飯,真係做得好出色!豬腩肉用火槍燒過,香味出晒嚟!飯壓平哂鋪滿個碟,醬油飯好惹味,一啖飯啖豬腩肉,幸福滿滿!😍濟州抹茶窩夫份量好大份,兩個人差啲食唔晒😆 窩夫外脆内軟,入面有厚厚嘅抹茶忌廉,忌廉口感軟滑,抹茶濃而唔苦,超級好食!🧇濟州柑橘乳酪一上枱覺得個賣相好可愛,用個柑橘插着飲管,飲下面乳酪既時候,會飲到香甜既柑橘味🤤 從來冇諗過柑橘同乳酪原來係咁夾!清新感覺又好開胃!👍🏻

環境舒服,食物等候時間較耐。

濟州柑橘乳酪

2022-06-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)