2020-09-28 449 views
平時好想搵一啲比較靜而且可以自己一個人去嘅Cafe,上網見到有人推薦位於虹橋嘅Miss Coffee,所以就專登去咗試吓啦~入到去嘅感覺比我覺得環境好舒服,因為係平日嘅下午,所以舖頭入邊都唔係話好多人。店員好有禮貌之餘,亦都好樂意同其他客人細心介紹食物,亦都會同熟客傾偈,令我好想去多幾次!-All day breakfast ($68)全日早餐好有驚喜,雖然我唔鍾意食嗰啲菜,但係又覺得牛角包好脆,而且薯角同蜜糖嘅配搭好好!食落去唔會好油膩,會想想一啖接着一啖食,而炒蛋亦都好滑,好難得會搵到間咁高質嘅all day breakfast !-另外仲叫咗杯Iced Americano,味道都幾好- 總括嚟講環境好舒適之餘,食物亦都有質素,非常適合住喺屯門或者大西北嘅大家去試吓!店員服務態度都好好~-位置: Miss Coffee (近輕鐵景峰站)屯門青柏路6號鹿苑地下18號舖
All day breakfast ($68)
All  day  breakfast  全日早餐

另外仲叫咗杯Iced Americano,味道都幾好
位置: Miss Coffee (近輕鐵景峰站)
屯門青柏路6號鹿苑地下18號舖