2018-03-25 544 views
成日經過望到店入面既大屏幕都心思思想黎Mega-1好耐😍 遠睇望落係一間普通bar但其實入面係有內涵🤟🏻唔會好似啲酒吧好重煙味,裝潢都好有feel,可以掟鏢,督波(要收費的)店員超有heart,主動埋黎介紹menu,有新出既食物menu未有都拎埋手機俾相出黎介紹👍🏻 仲講定鹹豬手同漢堡包可以影完相先,再叫佢地切都得,非常細心👍🏻見有人帶埋小朋友黎食 就知道呢間野唔簡單🤤🤤🤤 我同男朋友黎食 嗌左3樣野食 2杯酒 係飽到不得了🤣- 黑松露意粉超好味!俾滿分!黑松露味超香,啲汁好creamy (可能會有人會覺得好漏),會有令人食唔停既感覺🙈 本身食到好飽,但都要堅持食埋碟意粉🤣- USA hamburger又係俾滿分!有埋炸得好好既粗身薯條,好食過M餐廳百倍🤭 漢堡包超級juicy啖啖肉,啲醬汁仲好好味!好彩淨係嗌呢個冇叫Mega-1 hamburger,如果唔係仲飽🤣 如果多人黎食可以試下,會有埋蛋煙肉果啲😆- 德國鹹豬手原隻鹹豬手超大😳 啲皮仲好脆好好味,本身自己唔太好鹹豬手,都食左好多舊😝👍🏻 肉夠腍🤤- CocktailsSex on the beach:比較甜,似果汁多啲,但ov

- 黑松露意粉

黑松露牛肝菌燴扁意大利麵

- USA hamburger

- 德國鹹豬手

- Cocktails
Sex on the beach:比較甜,似果汁多啲,但overall都okay👍🏻
Sex  on  the  beach

Blue hawaii:冇咁甜,但都係唔重酒味,鐘意飲酒既會覺得好飲過sex on the beach👍🏻
Blue  hawaii

Mega-1真係屯門高質餐廳😍😍😍👍🏻 俾多少少錢,食好啲,完全值回票價💕 遲啲一定會再黎過!
2018-03-24
$200 (Dinner)
黑松露牛肝菌燴扁意大利麵
Sex  on  the  beach