令人驚喜的公司三文治薯格山今日唔洗返工,就去樓下附近行下街,行到餓啦,就搵個地方食下tea。哩間pizza hut就出左名多人等位(除左好味,主要都係入座好慢...),但難得今日冇,就入去填肚啦。下午茶有好多唔同選擇,我地揀左香蒜肉絲意粉同埋公司三文治。香蒜肉絲意粉香蒜肉絲意粉就基本野,所有分店味道都係一樣架啦,我會形容係「童年回憶」,而且yuu做緊優惠,3500分加10蚊就換到一個,我同屋企人再加多左一個黎食,抵食!公司三文治配薯格哩個就真係幾驚喜,唔知係我耐冇食過定點,公司三文治啲薯格多到成座山咁!而且炸到熱辣辣,非常驚喜!餐廳:必勝客 Pizza Hut地址:屯門屯利街1號華都商場華都大道3樓1A號舖Address:Shop 1A, 3/F, Waldof Avenue, Waldof Shopping Arcade, 1 Tuen Lee Street, Tuen Mun#肥誠 #肥誠搵食 #餐廳 #香港美食 #香港餐廳 #灣仔 #觀塘 #屯門 #金鐘 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongf
[屯門tea系列] 令人驚喜的公司三文治薯格山

餐廳:必勝客 Pizza Hut
地址:屯門屯利街1號華都商場華都大道3樓1A號舖

#肥誠 #肥誠搵食 #餐廳 #香港美食 #香港餐廳 #灣仔 #觀塘 #屯門 #金鐘 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #food #foodie #foodiehk #wine #winelover #winelovers #steak #灣仔lunch系列 #屯門tea系列 #冰室 #bar #酒bar #必勝客 #PizzaHut
2022-10-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)