2018-07-25 86 views
放假又咁岩想食拉麵, 諗起上次去過霸嗎都幾好食, 今次諗都唔洗諗就入左去啦😁我地黎既時間已經差唔多晏就三點鐘, 店入面人唔多, 環境幾清靜, 傾下計坐下簡直就係一流😍可能都係因為人唔多既關係, 我地一入黎就有店員serve👍上次我就試左過辣既拉麵, 今次就緊係試下其他啦😆我地就嗌左兩個招牌拉麵~ 灸燒豚肉味玉拉麵塊豚肉唔肥唔瘦岩岩好🤤個湯亦都唔會太咸~最正都係隻溫泉蛋啲蛋漿係漏出黎咖😍我最鐘意霸嗎既地方就係佢可以比你簡麵既軟硬度🤪真係岩曬我依啲鐘意食硬麵既人呀👍👍仲有得簡走蔥呀走荀呀~ 真係勁方便👍因為係午市既關係~只要你嗌左一個正價既拉麵, 就可以+$12 嗌多個小食 (唐揚炸雞/煎餃子)其實我地都好想兩個都嗌呀~ 不過好驚食唔曬, 所以就嗌左一個😜就係唐揚炸雞啦!!!🤤岩岩出黎個陣係岩岩炸好熱辣辣一咬落去外脆內軟😻食完真係勁滿足😋而家依個地點係正屯門市中心非常方便無論環境, 服務, 去到食物質素 我都覺得一次比一次好想食拉麵既話 依到一定係首選👍
放假又咁岩想食拉麵, 諗起上次去過霸嗎都幾好食,
今次諗都唔洗諗就入左去啦😁

我地黎既時間已經差唔多晏就三點鐘,
店入面人唔多, 環境幾清靜, 傾下計坐下簡直就係一流😍
可能都係因為人唔多既關係, 我地一入黎就有店員serve👍
上次我就試左過辣既拉麵, 今次就緊係試下其他啦😆
我地就嗌左兩個招牌拉麵~ 灸燒豚肉味玉拉麵

我最鐘意霸嗎既地方
就係佢可以比你簡麵既軟硬度🤪
真係岩曬我依啲鐘意食硬麵既人呀👍👍
仲有得簡走蔥呀走荀呀~ 真係勁方便👍

因為係午市既關係~

就係唐揚炸雞啦!!!🤤
唐揚炸雞

岩岩出黎個陣係岩岩炸好熱辣辣
一咬落去外脆內軟😻
食完真係勁滿足😋

而家依個地點係正屯門市中心非常方便
無論環境, 服務, 去到食物質素
我都覺得一次比一次好
想食拉麵既話 依到一定係首選👍
2018-07-24
$94 (Lunch)
炙燒豚肉味玉拉麵
唐揚炸雞