2019-04-09 112 views
有時坐巴士緊會留意到有間有間好細既甜品舖, 門口放著精美既木牌menu, 好靚好有特色雖然鋪頭唔大,但唔會比人有一種好迫的感覺,可能見到D擺設有種家既感覺今日坐巴士黎到忍唔住落左車,入去食番個甜品先,實際店舖比較細, 只有三張枱同一張吧檯, 而且佢地原來仲有做茶餐想甜嚐甜既甜品都叫做多野食同幾特別......(睇個名都好吸引)今日叫左個朱古力心太軟, 佢地都係即叫即整雖然佢地得一個甜品師傅係度整, 但我都好佩服佢, 自己一個就應付到咁多客人(好多都即叫即做), 所以平均都需要5至10分鐘心太軟切開即時有朱古力醬流出,配合埋佢地既雪糕(佢地有自家(軟雪糕機), 真係絕配另一個就試左佢既芋圓仙草, 食落相當有口感又香滑,芋圓夠彈牙, 配合仙草同黑糖味,增加了一種層次感, 好食經開真係會令你落車, 食番個甜品離開既甜品店

今日坐巴士黎到忍唔住落左車,入去食番個甜品先,

今日叫左個朱古力心太軟, 佢地都係即叫即整

另一個就試左佢既芋圓仙草, 食落相當有口感又香滑,
芋圓夠彈牙, 配合仙草同黑糖味,增加了一種層次感, 好食

經開真係會令你落車, 食番個甜品離開既甜品
2019-03-23