2024-04-06 63 views
香港食西餐一向都貴 尖沙咀食野都係貴 竟然係山林道有間收費咁抵食既西餐 今次就叫左佢個Platter Set $490蚊兩個人食到飽晒 仲要有埋海鮮食呢間餐廳大約有廿個位左右 檯與檯都唔會好迫 餐廳環境同好多西餐一樣都係偏暗小小♡門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 $490佢呢一個Platter Set有好多款野食 入面有焗多汁豬仔骨🐷、多汁淫蝦🦞、慢煮蒜香春雞(半隻)🐓、炸軟殼蟹🦀同埋香脆薯條🍟🐷豬仔骨焗到好淋好易就切得開 舊肉醃得好入味 個燒烤醬甜甜酸酸咁好開胃🦞多汁淫蝦佢夠膽叫得呢個名佢自己都覺得自己可以煮得好juicy 先會咁叫 食落又真係好多汁 Feel到隻蝦D肉質仲好新鮮好結實🐓慢煮蒜香春雞呢一個絕對係全晚最推薦食既野 用慢煮既方法令到隻雞肉質勁淋勁滑同時又大量保留到雞既肉質嫩滑🦀軟殼蟹炸到好脆好香口♡三分鐘舒緩經痛玫瑰花茶🌹 $43呢楂玫瑰花茶好大壺$43蚊超抵 佢標榜可以舒緩經痛 但今次就實測唔到 但我覺得佢熱熱地有d蜂蜜味 如果係個幾日飲一定會有所舒緩

♡門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 $490
🦀軟殼蟹炸到好脆好香口