2024-05-09
朋友好耐無食放題,我梗係要帶佢食我最愛嘅極尚大喜屋啦!😋而家每人$298任食兩小時😋以前嘅舖位嘅座位又窄又暗,而家又大又新淨,地方又大咗。第一輪識叫嘅梗係叫鮑魚、燒蠔、花膠、刺身呢啲貴價嘢。佢嘅魚生刺身份量多又足,成日都爆場。第二輪叫啲牛、蝦、乳鴿王、牛仔肉、羊架、芝麻炸雞翼。我最鍾意食佢嘅炸雞翼。自助區而家有250呎咁大,涼拌魚皮、泰式鳳爪、帶子裙邊、蕎頭、沙律、雪糕、甜品,食物款式一應俱全。最欣賞佢嘅冷泡茶有好幾款,而家仲有鴨屎香檸檬茶飲呀!但估唔到佢竟然有日本最新嘅比卡超飲品呀!🤩如果鍾意飲珍珠奶茶嘅朋友都唔可以錯過佢哋自家製嘅珍珠奶茶,好有茶味。🤩我喜歡自己動手扭軟雪糕,好有滿足感,重點係Haagen dazs雪糕係任食!任食!🤩今次呢一期嘅甜品有龍嘅造型同埋松鼠造型,黃色嘅松鼠造型呢係芒果味綠色嘅龍造型呢係綠茶味,好食喎,creamy,唔假。 所以點解我咁鐘意介紹親戚朋友嚟食大喜屋
😋而家每人$298任食兩小時😋
以前嘅舖位嘅座位又窄又暗,而家又大又新淨,地方又大咗。
所以點解我咁鐘意介紹親戚朋友嚟食大喜屋