2024-05-14 51 views
印象中呢一間Cafe都開咗好耐,今日又食返以前大學時期同同學會去嘅cafe 坐下傾下計。以前最鍾意去呢啲Cafe度,一齊坐坐,玩吓card game,同埋佢哋個價錢都好相宜,以前都成日去呢啲地方。今日過嚟食個lunch,個lunch set都仲係好平好抵食,兩個人叫埋個炸魷魚圈小食都係$250。我就食軟殼蟹黑松露意粉,軟殼蟹嘅size真係好誇張,成個手掌咁大,唔係平時食開細細隻嗰啲。 個意粉都好有淡淡嘅黑松露味,連埋個醬汁,好好食,好邪惡。 我朋友就食咗個Carbonara , 都見到啲煙肉嘅份量都好多。 最後就到個炸魷魚圈,炸得好香脆,唔係好多油。
最後就到個炸魷魚圈,炸得好香脆,唔係好多油。