2023-07-03
最近放假帶左朋友出去整自助甜品😍去左荔枝角 @home_baking_day_hong_kong 整期間限定芒果系列🙌🏻當日假期晏就過去 每一枱都坐滿晒大人小朋友 如果想玩 記得提早打電話預約時間啦🔥呢到除咗個整芒果系列之外 仲有好多唔同款既曲奇、馬卡龍等可以整 根據反自己既能力/時間簡反都可以😍呢個絕對係一個適合情侶拍拖/同閨密出街/一家人都可以玩既活動🙌🏻一開始 店員會詳細地向我們講解材料、工具的擺放位置,以及機器既使用方法 如果中途製作過程遇到困難 店員都會樂意協助🫡店舖會為每枱客人準備了一部平板電腦📲上面能看到蛋糕既食譜 食譜既指示十分清晰 跟住step做就一定唔會錯😂材料區已經有齊所需要既材料 只係需要自己逐樣材料量份量 唔識煮野食既人都唔洗怕🥰我今次整左個沁檸鮮芒塔六個 大約需1.5小時 唔算太複雜 材料有新鮮芒果、檸檬晶凍、芒果百香慕斯、原味塔殼 味道香甜清新 好適合夏天整既一款甜品😍‼️完成後只需要擺番啲用具喺洗碗區就可以🙌🏻鐘意玩又懶得洗既就岩晒啦😂
完成後只需要擺番啲用具喺洗碗區就可以🙌🏻
鐘意玩又懶得洗既就岩晒啦😂