2022-03-19
上網見到餐廳環境好靚,今日終於都去左🥰果然環境冇令人失望~餐廳門口已經係打卡位,有得坐indoor/outdoor入座後用QR code落單,十分方便~食物種類好多選擇,同朋友兩個人叫左兩碟main course +甜品🍔香煎意式煙肉牛油果竹炭漢堡配炸薯條 ($128)- 薯條炸得好脆,竹炭包好鬆軟- 煙肉係厚切,加上有牛油果、沙律菜、蕃茄去中和油膩感- 整體都好好🍝 蒜香欖菜鮮蝦意大利麵 ($138)- 欖菜同蒜茸好夾,令到成個意粉變得好香- 蝦🦐都好大隻又彈牙- 意粉煮得岩岩好,有咬口到甜品喇~店員好細心 因為餐廳甜品都即叫即整,一早提醒我哋差唔多食完就可以落定order,可以減少等候時間😋🥞 Tiramisu梳乎厘pancake ($128)- 餐廳signature 甜品,見到其他食客都有點- 入口口感鬆化,甜度岩岩好我同朋友都嗌左杯Cappuccino ($38)同Iced fruit tea ($36)兩個人食到最後都已經好飽好滿足🤰🏼帶住food baby走🤣一路食發現餐廳愈來愈多人,門口仲有幾枱客人排緊隊~
🍔香煎意式煙肉牛油果竹炭漢堡配炸薯條 ($128)
- 薯條炸得好脆,竹炭包好鬆軟
- 煙肉係厚切,加上有牛油果、沙律菜、蕃茄去中和油膩感
- 整體都好好
🍝 蒜香欖菜鮮蝦意大利麵 ($138)
- 欖菜同蒜茸好夾,令到成個意粉變得好香
- 蝦🦐都好大隻又彈牙
- 意粉煮得岩岩好,有咬口
🥞 Tiramisu梳乎厘pancake ($128)
- 餐廳signature 甜品,見到其他食客都有點
- 入口口感鬆化,甜度岩岩好
一路食發現餐廳愈來愈多人,門口仲有幾枱客人排緊隊~