2007-08-10 14 views
同事白蘭地鍾意黎哩度食野,夜晚會黎飲野,係一度幾好氣氛既地方,入到去有d歌聽下,令到個人好relax,服務都唔錯哩.聽講夜晚有live添啊,唔怪之得吸引咗好多外國人黎玩.我地一行五人去食lunch,全場full,一定要訂位,如果唔係就無得食.擺放食物既枱唔大,只可以擺六個熱盤,如果你有心機等佢出一度菜,因為每清完一碟,就會有新野出,一定會食到好多野.有魚柳,腸,菜心,雞肉,生炒骨,雞翼,煙鴨胸,叉燒.湯有碗仔翅,羅宋湯兩款供選擇.沙律就有薯仔,青瓜,粟米,生菜,青豆;另一個冷盤係豆卜芽菜,酸酸地,幾開謂下.甜品有麵包布甸,cheese cake,仲有兩款唔知咩既蛋糕,因為飽既關係,無食到甜品.