2023-10-05 84 views
開在佐敦的一家川味燒烤!本人無辣不歡,進店首先點了一些涼菜,涼拌麻辣黑色雞腳,同埋涼拌魚皮,好開胃食落卜卜趣好好味,點左牛骨煲,好入味,我本人最最鍾意食烤生蠔,蠔好大隻,蒜蓉辣椒大大啖好滿足,好多朋友來必點,仲有燒串焦香可口,鍾意食咩點咩,口味偏辣正合我意,不吃辣的朋友當然也可以不點辣的!還點了一個酸菜大腸煲,裡面還有芋頭,蘿蔔配菜滿滿越食越開胃食左好多!環境都很寬敞舒適,廁所好乾淨,服務態度好好,我筷子跌了好快第俾我,服務態度很敬業!食好多野每人都係百幾蚊!多人來可以點多啲嘢食好抵食!店長都送自製的酸豆角小食!很解膩!我雖然吃燒烤不會覺得膩但覺得店家很用心
開在佐敦的一家川味燒烤!
牛骨煲
蒜蓉烤生蠔