2023-07-23
-川粵時光小廚🍽️-麻辣烤魚 $198烤魚有得揀鱸魚/寧波魚如果想肉質嫩滑d就寧波魚店員都係推介我地食呢款😌食得辣就梗係揀麻辣但佢都有蒜香/醬香味😉烤魚本身都有粉絲/木耳/豆卜但就唔同其他餐廳有得另加火鍋配料🤔麻辣味係都幾辣不過頂得住🥵-椒鹽海中蝦 $118呢個推介好有鑊氣😌蝦肉勁彈牙外殼炸到卜卜脆可以連肉食😋佢個椒鹽蒜香亦炒到勁入味好有大排檔味道👍-麻辣雞煲 $168雞煲一黎到咋咋聲咁好有鑊氣但放左一陣冇咁熱就好多油所以要盡快食哂🤣味道都夠個醬汁好燶味而且雞件都多既😌-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 土瓜灣新碼頭街8-26號恆景閣地下1A號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_土瓜灣#foodieluveat_川菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #川菜 #烤魚 #麻辣烤魚 #雞煲 #酸菜魚 #水煮魚
川粵時光小廚🍽️
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_土瓜灣
#foodieluveat_川菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #川菜 #烤魚 #麻辣烤魚 #雞煲 #酸菜魚 #水煮魚 #重慶麻辣 #土瓜灣