2021-07-07 1247 views
1. 川式口水雞 - 小辣 ($48)份量正正常常,麻香味做得唔錯,雞肉都正常發揮。2. 乾煸四季豆 - 小辣 ($42)四季豆炒得好香,好多肉碎,所以就算一個人叫呢個餐都唔怕變咗好似無肉食咁,不過食到最尾會偏油同偏咸。3. 酸菜魚 - 小辣 ($68)魚塊嘅數量同肉質都對得住個價錢,花椒味好濃郁,酸同辣個比例都控制得岩岩好。4. 麻婆豆腐 - 小辣 ($48)份量足,送飯一流,好夠麻,不過嫌佢無肉碎,如果只食呢個就真係似食齋以上全部lunch set都係包一份前菜(有時係雲耳,有時係土豆絲),一碗白飯(都唔細碗),同一盒飲品(最近係維他奶/維他檸檬茶)。因為覺得cp值幾高,而且lunch set無加一(晚市唔知,無食過),所以都成日嚟食。我地都唔太食得辣,但川菜又要小小辣先過癮,而呢間有得揀小辣,每次辣度都控制到差唔多,所以係食川菜嘅入門好選擇呀!
1. 川式口水雞 - 小辣 ($48)
份量正正常常,麻香味做得唔錯,雞肉都正常發揮。

2. 乾煸四季豆 - 小辣 ($42)

3. 酸菜魚 - 小辣 ($68)

4. 麻婆豆腐 - 小辣 ($48)

麻婆豆腐
乾煸四季豆