2022-12-07 636 views
之前喺天后食過呢間川菜館,食物質素不錯!今日約咗朋友喺旺角食飯,剛巧見到旺角原來開咗分店,新店一樓吃川菜,二樓吃火鍋放題。兩小時任飲任食🍲火鍋放題$238🌟依家新張優惠🌟17:00-00:00入座8折🤩好抵食🤩環境空間大,而且大部份座位喺卡位, 光猛舒適。直接用QR code落單,非常方便。自助區域可以拎蔬菜、丸類、🥤飲品款式多選擇,罐裝、紙包飲品、自家製飲品洛神花茶,🌻菊花枸杞茶⬅️清甜潤喉、🍺啤酒都有提供,最特別有椰子汁🥥⬅️火鍋放題好少會提供呢款飲品。我哋揀咗鴛鴦湯底+$50養生藥膳湯藥材味濃,有好多桂圓肉、紅棗/椰子雞湯奶白色,🥥椰子肉多,好足料。🐂牛肉有四款:安格斯牛小排、特級牛板健、頂級牛梅花肉、特級封門柳🐮四款牛肉質素十分高質,油脂分布平均,牛味濃郁,各有千秋。我個人比較鍾意❤️特級牛板健🧡特級封門柳,比較腍身。海鮮都係任食,有海蝦、白鱔片、脆鯇魚片,花蛤,墨魚咀爽口彈牙。丸類配料方面,貢丸、牛丸、墨丸、墨魚汁丸、炸魚片、台灣腸…最特別有花生/芝麻味🤩麻吉燒,當甜品食一流😋

兩小時任飲任食🍲火鍋放題$238
🌟依家新張優惠🌟
17:00-00:00入座8折
🤩好抵食🤩

我哋揀咗鴛鴦湯底+$50
養生藥膳湯藥材味濃,有好多桂圓肉、紅棗
/椰子雞湯奶白色,🥥椰子肉多,好足料。

2022-12-06
$240 (Dinner)
  • 特級牛板健
  • 特級封門柳