2023-11-15 64 views
開業兩個月的孵化生活位於荔枝角區今次點左兩款Lunch set西班牙伊比利豬農架配糖蘋果汁肉質呈淡粉紅色 煮得剛好唔會韌 味道偏淡但加上酸甜醬汁就別具風味比目魚柳配辣椒番茄沙沙自己本身都幾鐘意食比目魚 但大部分人首先諗起應該都係日式西京燒 呢度用上蕃茄醬同紅黃椒 幾特別亦唔會搶去本身魚味每個set都會配是日餐湯 / 田園沙律 / 冰茶黑松露泡沫湯非常濃郁 質地唔係creamy 個種而係帶有菇粒口感 配上多士片亦都好夾沙律正常發揮飲品本來會有冰茶 我就升級轉左Iced Americano 同Dirty 咖啡味道突出 平衡度做得幾好 小食方面 黑松露薯條香脆可口 松露味不算太明顯 但勝在夠乾身 一條接一條真係停唔到水牛城雞翼有別於一般水牛城醬 多左份蒜蓉香 辣度輕微 整體質素唔錯呢
開業兩個月的孵化生活位於荔枝角區
今次點左兩款Lunch set