真實食評,今次叫左個鳳尾蝦喇沙意粉同埋墨魚汁帶子燴意大利飯,首先講下個意大利飯,真係估唔到工廠區可以食到正宗意大利飯我仲見到佢地既貨係真正既意大利飯,不似其他餐廳以平價的日本米當作意大利飯,正因為用左正宗既意大利飯所以口感很好,好有咬口,就係那個好像生骨的口感,非常好味另外鳳尾蝦喇沙意粉好有驚喜,微辣而又帶有香濃既喇沙味,真係回味無窮呢度既咖啡真係冇得輸,叫左杯朱古力咖啡,香濃適中,咖啡味又冇搶走朱古力味,一個字,正不論是否有打手,親自食過,真心覺得正,見到是用高級用料(因為去洗手間會經過貨倉,八掛見到)餐廳職員態度非常親切友善,一定會再次再黎

餐廳職員態度非常親切友善,一定會再次再黎
  • 鳳尾蝦喇沙意粉