2017-08-11 128 views
宜家香港租金 真係往往都會 貴到 嚇死人! 根本令人哋透不過氣 ,往往做小生意嘅 都係好難喺地舖 經營! 今日同大家介紹一間喺工業大廈中嘅美食! 呢間係位於荔枝角 工業中心嘅一間餐廳(Bondi) 因為我個朋友嘅公司啱啱搬咗去呢間 餐廳附近, 佢嘅同事話呢一間餐廳都 出品 唔錯,所以叫我哋去試啦入到餐廳境都唔錯,而且地方都 寬敞!. 而且店員都非常親切有禮 感覺唔錯。加$ 68 upgrade to set dinner加$28 drinks and dessert野菌湯 wild mushroom soup湯頭好多野菌,而且非常鮮甜,好香忌廉味, 餐包仲 軟綿綿 熱辣辣添頭盤意大利風乾火腿 巴馬臣慕士沙律 份量十足, 巴馬臣 mousse最得非常香滑, 配以爽脆嘅沙律菜、 車厘茄及鹹香嘅意大利風乾火腿 炸白飯魚檸檬利可忌廉芝士 扁意粉$128白飯魚炸得乾身而挺身, 超香脆 , 配以忌廉芝士非常芝味, 加埋檸檬條非常清新可口 超大份甜品係自家製蘋果肉桂芝士蛋糕, 其實已經非常飽,好在佢嘅蛋糕 唔似一般嘅蛋糕 又甜又漏 ,做得非常清新餐飲…… Ice mocha咖啡味和朱古力味做得非常平

感覺唔錯。

加$ 68 upgrade to set dinner

加$28 drinks and dessert

野菌湯 wild mushroom soup
湯頭好多野菌,而且非常鮮甜,
好香忌廉味, 餐包仲 軟綿綿 熱辣辣添

頭盤
意大利風乾火腿 巴馬臣慕士沙律

炸白飯魚檸檬利可忌廉芝士 扁意粉$128

超大份

餐飲…… Ice mocha
咖啡味和朱古力味做得非常平衡, 今日暑氣全消了

• 意大利風乾火腿 巴馬臣慕士沙律
  • 炸白飯魚檸檬利可忌廉芝士扁意粉