2022-04-15
最近無意發現到這間工廈cafe很不錯,餐廳的裝修和環境都好舒適,重可以一路望住😺阿里貓店長,食下嘢玩下貓,渡過一個休閒的下午!Cafe有多款菜式選擇,仲有提供多款💪🏻生酮菜式,好適合想keep fit和追求健康的客人。.💓滷肉便當 $55💓鹽酥豬扒便當 $60(奉送綠茶或烏龍茶)呢度台式便當真係好抵食,配料重有🥚滷蛋半隻、🌽粟米、🥕炒什菜,份量十足。滷肉便當的滷肉滷得好入味,口感鬆軟,帶有獨特香氣,味道層次豐富,撈飯食一流。而鹽酥豬扒🐷新鮮炸起口感酥脆,入面肉質嫩滑。.💓抹茶、伯爵茶生酮卷蛋 各$54餐廳有多款生酮同正常版本口味的🍰卷蛋選擇,一場來到就試吓生酮版本,用上羅漢果糖和杏仁粉等高質食材製作,蛋糕鬆軟,忌廉軟滑,食落有驚喜。身為🫖茶控嘅我,當然揀左茶味。伯爵茶🤎卷蛋好靚,上邊有唧花和金箔,而且茶味清香;而抹茶💚卷蛋造型簡單可愛,上面有唧唧抹茶醬汁,抹茶味非常香濃,抹茶控必點😋
💓滷肉便當 $55
💓鹽酥豬扒便當 $60
(奉送綠茶或烏龍茶)
而鹽酥豬扒🐷新鮮炸起口感酥脆,入面肉質嫩滑。
💓抹茶、伯爵茶生酮卷蛋 各$54