2019-03-09 121 views
新蒲崗嘅工業大廈附近都冇咩餐廳咁,行遠啲會多野食揀,但落雨就唔想行咁遠,喺附近搵到間餐廳就食。見到佢呢間食越南野都幾多選擇我地就叫左個香茅沙嗲雙扒飯,啲汁真係有好濃嘅香茅味,我個人就中意食淡少少嘅,不過食食下又覺得啲醬咁整都幾夾,啲扶係已經切好哂比你,好方便,唔洗自己動手🤣同埋叫左個海南雞飯,啲雞肉都幾滑,肉質都唔會乾,仲要少少配菜喺度,係幾開胃嘅食午市會奉送檸檬薏米水,咖啡或茶。檸檬薏米水感覺上都幾養生同健康,有助去水腫,見到唔少人都係叫呢杯野飲。呢度嘅工作人員都好有禮貌,連走嘅時候都會同你打聲招呼,講多兩句再走,感覺有愛呀食野有時唔止係食味道,仲有食感覺架

見到佢呢間食越南野都幾多選擇

香茅沙嗲雙扒飯

海南雞飯

食野有時唔止係食味道,仲有食感覺架
2019-03-08
$52 (Lunch)