2019-03-24
工廠大廈內既西餐廳今日放工同老婆👱🏻♀️去左APM行下,行到大約8點半到見肚餓,又係時候去搵食啦🍴,醒起之前有朋友提過有間餐廳ok好食,不過就係工廠大廈內面,咁我call我朋友問問係邊📲(確實要D時間搵搵店去間餐廳上到去環境吾錯,有露天位坐,店員都幾好服務(見我們一次來到有介紹下有咩好食)咁就叫兩個set dinner 豬手🐷,黑松露帶子意大利飯,沙律🥗一個火腿配黑醋汁,另一個要三文魚配柚子汁,火腿沙律配黑醋汁🥗好食三文魚沙律都ok😬但兩個比較我鍾意火腿配黑醋汁好食D,個蒜蓉包超好食,好香好脆個餐湯都可以。主菜分量都好多(好彩冇另小食😂)意大利飯黑松露好香,吾錯,食豬手時就食到飽飽地,個皮同薯條都好脆(食吾曬隻豬手)最後仲有甜品🍮