2017-07-03
好耐無來過這邊了,平時坐車就經過多,難得約了好久不見的老朋友來這邊食飯,知道呢頭都開了不少餐廳,揾到呢間好像不錯,就試下吧。因為平日晚上既關係,呢區人流不算多,所以餐廳都不用等位,太好了。 Dinner +68就可以upgrade set dinner 有湯,餐包,加一個小食 如果想飲嘢,另加28 就有嘢飲同甜品一份。呢個係雜菇湯,好濃郁,好香既不同既菇味,算做得不錯,如果再熱點就更加好了小食我要了,豬肉春卷,來到雖然比想像中細,不過味道比想像中好食,好脆既表面,包住既豬肉好香,咬落脆脆韌韌,做得不錯。主菜我點了份,烤焗春雞配佢地既自家燒汁,成只雞,份量好大,來到時候好香,雞肉都算嫩滑,係雞胸既位置比較鞋,燒得幾適中,出奇地旁邊嘅配菜都好好食,自家製嘅燒汁就較重口味,本人覺得鹹咗點,不過重口味既朋友應該ok。
有湯,餐包,加一個小食
如果想飲嘢,另加28 就有嘢飲同甜品一份。