2017-01-05 1103 views
去完香港仔買紙,行過工廠區搵野食,係地鐵站對面竟然比我搵到呢間靚靚既coffee shop, bossa nova既音樂,大大張枱面,每個位都坐得好舒服,裝修又靚舖頭入面有麵飽賣,望落去都幾吸引,應該每朝早都有好多附近做野既人黎幫襯menu除左all day breakfast, 仲有意粉,烏冬,三文治之類,coffee shop黎講算多選擇水牛城雞翼 $486隻,但每隻既體積比較細,雞翼係炸完再撈汁,所以雞皮少少脆,口感不錯,汁有少少辣,味道還好“堅好食”肉醬意粉 $98聽個名非常吸引,似有特殊之處,將呢個普通既意粉調到與別不同。但...一上枱,份量好少,味道尚可,一點比較特別就是感覺較juicy。可能佢叫堅好食意粉,令我期望好高,但絕對唔算好好食。我寧願試下其他意粉好過Capuccino $36奶泡豐富,而且有好靚既樣,令人開心。咖啡味道一般,唔濃郁而且口感無特別,算可以吧總括,環境舒服,夠大,食物款式算多,質素一般,價錢偏貴
水牛城雞翼 $48
水牛城雞翼

“堅好食”肉醬意粉 $98
'堅好食'肉醬意粉

Capuccino $36
Capuccino

總括,環境舒服,夠大,食物款式算多,質素一般,價錢偏貴
$200 (Lunch)
水牛城雞翼