2009-05-21
星期一(18/5/09)果日lunch出左觀塘搵朋友食飯,我地兩個女仔去左工廠區樓上鋪既呢間Just Hotdog食美式野!由朋友帶路,因為我係第一次去咋!分別叫左兩個餐:熱狗A 美國風味熱狗 + 一口香蕉芝士旦糕熱狗E 田園風味熱狗 + 薯條各$29另外我+$15配杯芒果脫脂滑冰,朋友+$12配iced latte麵包焗到好香,外面微脆裡面軟熟,我隻熱狗走左芥醬,所以食到個肉醬既真味道!茄汁底酸酸地,微微辣,好開胃,而且條腸好好味,又夠大條食落啖啖肉!真係講起都想再去食丫!個一口香蕉芝士旦糕又係好正!外面炸得脆卜卜,又唔油膩,裡面就好香好甜好滑!(仲好似有少少肉桂味!YUMMY!)薯條份量都算大,又夠熱辣辣,但就咸左少少(如果落少d鹽就好喇)同埋如果有粗身波浪形薯條揀就仲好喇!哈哈最後係果兩杯野飲!我果杯滑冰好好味啊!夠晒凍解暑一流!香香甜甜咁~我成杯飲晒啊~~我地兩個都食到好飽啊~真係好滿足~
由朋友帶路,因為我係第一次去咋!
分別叫左兩個餐:
熱狗A 美國風味熱狗 + 一口香蕉芝士旦糕
熱狗E 田園風味熱狗 + 薯條
各$29
麵包焗到好香,外面微脆裡面軟熟,
我隻熱狗走左芥醬,所以食到個肉醬既真味道!
真係講起都想再去食丫!
個一口香蕉芝士旦糕又係好正!
同埋如果有粗身波浪形薯條揀就仲好喇!哈哈
最後係果兩杯野飲!
我地兩個都食到好飽啊~真係好滿足~