2019-08-27 60 views
工廠日式餐廳同男朋友去完APM行街,就去左後面街到搵野食,見到呢間日本菜係工廠大廈入面,見到價錢合理就衝上去食個晚餐,入到去環境好優雅,格局好乾淨,服務員好有禮貌同介紹招牌菜既特色!我地叫左七個野食~清酒煮托托蜆 男朋友本身喜歡食海鮮,這些蜆大大粒,鮮甜又沒有沙,正;下面有些粉絲,粉絲索晒鮮美的湯汁, 一口豚肉 –我喜愛食豬所以就點呢一款試下,食落去肉汁濃郁, 好有口感,正!鹿兒島芝麻雞翼兩隻雞翼都大大隻,燒得好香又脆,夠晒熱,而且仲好嫩添!木魚花炸豆腐木魚碎炸得啱啱好,好香,配埋豆腐一齊唔會油膩!好like呢個小吃!味噌蒜頭漬蒜味好濃,好香口,呢味送酒一流。高山菜豚肉味噌湯味噌湯加入高山菜豚肉變左好鮮甜,真材實料。松葉蟹肉海膽甜蝦丼松葉蟹肉好多,加上松葉蟹腳有2大舊,肉質鮮甜,口感豐富,海膽簡直係提升左個味道,令到鮮味十足,甜蝦好新鮮好大隻,加上勁多既魚子伴飯~男朋友食晒成大碗…中午外賣好抵食,下次真係可以試下。
工廠日式餐廳

我地叫左七個野食~

清酒煮托托蜆

一口豚肉 –

鹿兒島芝麻雞翼
兩隻雞翼都大大隻,燒得好香又脆,夠晒熱,而且仲好嫩添!

木魚花炸豆腐

味噌蒜頭漬
蒜味好濃,好香口,呢味送酒一流。

高山菜豚肉味噌湯
味噌湯加入高山菜豚肉變左好鮮甜,真材實料。

松葉蟹肉海膽甜蝦丼

中午外賣好抵食,下次真係可以試下。
2019-08-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner