2018-02-18 1025 views
今日走到大角咀搵食,這條街周圍都係工廠區選擇嘅餐廳唔多,已經冇時間再去周圍搵食啦,再轉角位就見到一間越南餐廳,座位都是半坐街的,10分街坊感覺。想你寫食評發現他們的相片都係舊的,我估應該他們可能轉過手或者做個招牌!整間店舖都貼滿了食物圖片,的確好吸引樣樣都想食,價錢亦都係10分平,除咗越南美食之外港式食品亦都有,10分多選擇,閑談之下發現原來他們都是越南人主理知道是越南人處理我就立即叫個越式生牛肉河,試一試,40幾蚊相比出邊真係平兩成有多,分量正常,不過牛肉就冇牛味,而湯底都不夠入味,香料味不足,河粉都算彈牙忍唔住見到圖片叫多個越南春卷,出來都是熱辣辣,餡料口感都算不錯,價錢同食物質素成正比,在這個工業區有這個選擇已經好好