2017-11-04 739 views
早前去左火炭揾朋友食Lunch,揾揾Openrice先知朋友公司樓下有間好有格調的餐廳。朋友叫左一份炸雞排麵,雞排外脆內軟,仲加左少量七味粉係上面,都幾香口。麵條都幾爽口彈牙。本身想叫蛋包飯,但見到餐廳有好多人都叫左台南魯肉飯,所以我最後忍唔住都改變主意要份魯肉飯。魯肉飯充滿魯肉汁,加上份量都幾多的小豬肉,每一口都有滿足的感覺。魯肉飯套餐都會配一碟魯肉拼盤,入面包括蛋、牛展、豬耳、豆干、海帶、白蘿蔔。全部餸都幾入味。蛋都已有有魯肉汁的顏色。飲品方面,我們都加左$15飲黑糖奶茶。係奶茶入耐有D珠珠,珠珠有咬口,但唔係好似珍珠奶茶d珍珠咁彈牙。成餐飯一共$130兩個人,價錢尚算OK,食物都唔錯。

蛋都已有有魯肉汁的顏色。

飲品方面,我們都加左$15飲黑糖奶茶。

成餐飯一共$130兩個人,價錢尚算OK,食物都唔錯。