2024-09-07
今日同朋友黎到呢間想食一段時間既Cafe, 餐廳入門口有一系列既品牌產品可以購買, 除咖啡豆仲有衫@@ 而餐廳裝修好有vintage感覺, 有feel🪩食物多以fusion cafe為主, 我地就叫左呢的喇😆1/ 番茄濃湯🍅 $38濃濃既番茄湯飲落帶點香草味, 仲食到原粒番茄蓉超正2/ 凱撒沙律🥗 $108份量兩個人食完全足夠, 生菜生鮮脆口, 配上凱撒醬同烤麵包粒口感層次level up🆙3/ 手打安格斯牛肉大啡菇漢堡配薯條🍔 $138肉質鮮嫩又多汁! 而個大啡菇都同樣Juicy!! 漢堡包外皮烤得好香, 整件事夾埋一齊食大滿足🈵4/ 松葉蟹肉軟殼蟹飯🦀 $138軟殼蟹炸得脆卜卜, 但內裡好juicy! 我加左兩隻蛋撈落的飯到食超yummy!!5/ Coldless $68咖啡加橙色係近年大熱, 中意既就好中意, 我朋友就大愛😂6/ Iced Chai Latte $68我轉左燕麥奶更加香口, 面層少許打泡, 加上肉桂粉好香口7/ 牛油班戟配開心果雪糕 $68香草味好重既班戟超級鬆軟, 而且份量同樣好多🤩 開心果雪糕唔會過甜好綿滑!
食物多以fusion cafe為主, 我地就叫左呢的喇😆
1/ 番茄濃湯🍅 $38
濃濃既番茄湯飲落帶點香草味, 仲食到原粒番茄蓉超正
2/ 凱撒沙律🥗 $108
3/ 手打安格斯牛肉大啡菇漢堡配薯條🍔 $138
4/ 松葉蟹肉軟殼蟹飯🦀 $138
5/ Coldless $68
咖啡加橙色係近年大熱, 中意既就好中意, 我朋友就大愛😂
6/ Iced Chai Latte $68
我轉左燕麥奶更加香口, 面層少許打泡, 加上肉桂粉好香口
7/ 牛油班戟配開心果雪糕 $68