2016-05-09 2073 views
同朋友做mk妹,行到好累想坐底又唔知食乜,最後去左我們的飯堂明洞express先唔講呢餐。明洞d野食不嬲出名大件夾抵食,一坐底見到隔離枱食果碟飯,巨大份!我真係呆左!不過下一秒,我已經release到呢個就係我一向認識既明洞express!重要好味,之前食過每一樣都覺得好好味,泡菜野呢個價位呢個味道,超值!今次諗住食下清少少,想飲湯同粉絲,所以揀左牛肋骨湯,湯有少量蛋,仲有我最愛的粉絲,味道清得黎夠味非常好朋友食豆腐鍋,我之前都成日食呢款,好味啊,尤其是中間打左隻蛋。還有牛肉飯,反而呢個唔算特別,不過個飯真係大到食唔哂!另外,平時食開尖沙咀分店,味道有點分別。以個人經驗,覺得尖沙咀果間好味啲,水準穩定。而旺角就大份啲,部分食物辣啲不過我都係貪就腳,哈哈

還有牛肉飯,反而呢個唔算特別,不過個飯真係大到食唔哂!

不過我都係貪就腳,哈哈
2016-04-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
  • 牛肋骨湯