2025-02-16
6:30未夠,見到已經座無虛席,但少少嘅困難係遠遠阻止不了我要食美食嘅決心,決定一於買回家食🤣🤣。✨肥牛豬大腸小鍋米線✨$59在我心目中,他們家的米線係巨人尺寸,份量好多。本身小鍋米線已經包了韭菜、酸菜及芽菜,額外選了肥牛,大塊又不會太油太肥,啱晒我口味。豬大腸份量非常多,沾滿酸辣的湯底一齊食,超好食,真係大件夾抵食😍‼️✨豬頸肉豬軟骨米線 ✨$61豬頸肉是他們的招牌,必須一試,果真沒有令我失望😍。又長又厚切,爽口彈牙 至少五、六塊,性價比好高。豬軟骨大嚿,煮得非常軟稔,入味好食,好正👍🏻✨ 炸春卷 ✨$32 一盒有5件網狀春卷,一啖入口,咔咔聲,非常鬆脆,完全想開ASMR🤣內𥚃餡料豐富,的確外脆內軟,難怪是招牌之一。✨炸雞中翼✨$32 雞翼炸到金黃色,賣相十分吸引。一盒有四隻,搭配泰式辣醬,熱辣辣,超級惹味。✨ 凍咖啡✨ $12✨ 凍檸茶 ✨$12食辣嘢,飲凍嘢是必須的,一個字,正‼️店舖面積不大,想堂食的朋友,盡量早點到達。想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。#元朗 #小鍋米線 #元朗米線 #米線關注組 #人氣美食 #元朗美食#big_big_foodie #big_big_food
✨肥牛豬大腸小鍋米線✨$59
炸雞中翼
✨炸雞中翼✨$32
✨ 凍咖啡✨ $12
✨ 凍檸茶 ✨$12
食辣嘢,飲凍嘢是必須的,一個字,正‼️
#元朗 #小鍋米線 #元朗米線 #米線關注組 #人氣美食 #元朗美食#big_big_foodie #big_big_foodie食勻元朗