2023-10-17 47 views
______________________________ 好幾次經過旺角朗豪坊已經比呢間店吸引到主打特大牛角酥 個造型真係好𥄫睛👀有次咁啱約咗朋友喺旺角等就買咗一份俾朋友 順便比自己試吓😂🤟🏿______________________________ / ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ xʟ ᴘʀᴇssᴇᴅ ᴄʀᴏɪssᴀɴᴛ /ʜᴋᴅ58/ ᴀᴘᴘʟᴇ ᴄʀᴜᴍʙʟᴇ xʟ ᴘʀᴇssᴇᴅ ᴄʀᴏɪssᴀɴᴛ /ʜᴋᴅ58佢哋總共出咗五款口味嘅特大牛角包雖然係牛角包嘅造型 但其實佢係塊薄脆酥皮最後一定係即日食 入口係幾酥脆 唔會太甜不過我個人就覺得還好 就係一塊酥皮口感但係買俾小朋友打吓卡係幾唔錯嘅😂/ ᴘᴀssɪᴏɴ ғʀᴜɪʀ ᴍᴀɴɢᴏ ᴍᴏᴜssᴇ ᴄᴜᴘ/ ʜᴋᴅ58/ ᴄᴀʀᴀɴᴇʟ ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴄᴜᴘ / ʜᴋᴅ68/ ʜᴀᴡᴀɪɪᴀɴ / ʜᴋᴅ40/ ʜᴀᴢᴇʟʙᴜᴛ ɢᴀɴᴀᴄʜᴇ / ʜᴋᴅ40

好幾次經過旺角朗豪坊已經比呢間店吸引到
主打特大牛角酥 個造型真係好𥄫睛👀