之前係銅鑼灣見到有好多人拎住🥐已經好想買黎打卡📸原來朗豪坊都開左分店🎊相信你地都估到,我會...𝐡𝐞𝐞𝐡𝐞𝐞𝐞🫢見到成間店入面 • 包裝都咁𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥🌈又有咁多可愛既公仔圖案,未食都感到好開心☺️~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪皇牌特大牛角酥 XL Pressed Croissant ($58/塊)燙平 / 壓 + 牛角酥 = 咩?🧐係比平時食到既牛角酥🥐,壓薄左口感更脆✨ • 嗅落更香👃🏻 • (加埋唔同配料)味道更豐富😋 • 𝐒𝐢𝐳𝐞更大大大大 🤗▫️鹹蛋特大牛角酥🧡 (金莎+脆口既口感,我只食過魚皮) 但女人都係鍾意食甜野多𝐝,鹹鹹甜甜,停唔到咁食😝▫️朱古力碎碎特大牛角酥🤎 表面勁足料,朱古力碎 • 朱古力醬,多重既朱古力香味呀🍫.▪美式曲奇 ($40/塊)(新張期優惠🎊)做緊買𝟓送𝟏呀🈹門市每日大約會有𝟏𝟎款口味選擇,款式𝐑𝐚𝐧𝐝𝐨𝐦🔁💁🏻‍♀️如果你想買到自己最想食既口味,可以預先訂購(𝟏𝟎塊起)📝曲奇都係勁厚身🤌🏻 • 好重手,食落係外少少酥 • 內軟既口感🍪▫️班蘭曲奇 : 嗅落班蘭味出𝐝💚 • 食落就椰味出𝐝🥥(表面加左椰
之前係銅鑼灣見到有好多人拎住🥐
已經好想買黎打卡📸原來朗豪坊都開左分店🎊
相信你地都估到,我會...𝐡𝐞𝐞𝐡𝐞𝐞𝐞🫢
見到成間店入面 • 包裝都咁𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥🌈
又有咁多可愛既公仔圖案,未食都感到好開心☺️

燙平 / 壓 + 牛角酥 = 咩?🧐

▪美式曲奇 ($40/塊)
(新張期優惠🎊)做緊買𝟓送𝟏呀🈹
門市每日大約會有𝟏𝟎款口味選擇,款式𝐑𝐚𝐧𝐝𝐨𝐦🔁

▫️班蘭曲奇 : 嗅落班蘭味出𝐝💚 • 食落就椰味出𝐝🥥(表面加左椰絲),感覺幾清新 • 清香清甜🤍

▫️鹹蛋奶黃曲奇 : 依個係順手應下節既,係咪好有月餅𝐅𝐞𝐞𝐥先🥮

✨除左上面介紹既野食,仲有甜品杯 • 布甸🍮 • 芝士蛋糕🍰...

✨店內會有(部份產品 / 口味)可試食🫶🏻

📅 保質期 (*可作參考,天氣 存放位置 / 方式,都會有影響)💁🏻‍♀️
🍪曲奇款式
大約可以𝐊𝐞𝐞𝐩 𝟑至𝟕日(如果有夾心/餡料就大約𝟑日,乾料(果仁類)就可放長𝐝既日子)
如果放係雪櫃,食前拎番出黎𝟏𝟖𝟎°𝐂,輕輕焗番熱就可食🔥
🥐皇牌特大牛角酥
可跟番包裝後既日期,如果開左之後,就要盡快食用💨
TakeAway