2022-07-16 15 views
- 黎開銅鑼灣Staycation,想話買下野食返酒店食。經過呢間Gustoso Burger,見有好多Burger同小食,所以決定試下。係店舖門前,已經聞到陣陣麵包味。 - 餐牌上既選擇有好多,價錢都好實惠,Lunch去放縱下都唔錯!- 我地今次叫左兩份Burger再跟餐,外賣已經大大盒!餐點買到返去既時候,仲見到啲漢堡包表面漲卜卜🍔,睇落好吸引。- 就咁聽黃金煙芝脆牛堡個名已經好邪惡,點知食落更加誇張🤣!一開始以為係就咁有啲普通既煙肉脆脆,點知原來係成塊煙肉包住芝士拎去炸,估佢唔到咁好味,岩哂我呢啲重口味既人😋!- 而明太子蝦堡都同樣足料,食落醬料同蝦餅好夾。而咬落去,麵包第一啖就充滿牛油香,脆得黎又鬆軟。- 而跟餐既薯條係真薯仔🥔,食落勁好味又唔油。另外,炸蠔都勁大粒,唔會有腥味,唔錯!- 跟住我地配餐跟左兩款飲品,超大杯,價錢仲好抵添!

- 跟住我地配餐跟左兩款飲品,超大杯,價錢仲好抵添!