2018-12-14 431 views
用openrice搵左呢間野,上到去見裝修靚靚地,咪入去試下,一入去發現全場冇得兩枱人,已經知伏伏地,打開餐牌一個出前一丁要88蚊,咁冇理由叫出前一丁啦。 結果叫左個諗住最安全嘅卡邦尼意粉128蚊,心諗應該都有會太差。野食嚟到份量少就算啦,點知一食落口。。。wtf..凍嘅,d面硬到爆,好似哽住喺喉嚨咁。。 落7仔叮個飯都好食過佢! 覺得超唔抵, 食完後唯有再去其他餐廳食過。絕對以後唔會再嚟,其實平時好少用open rice, 今鋪係用openrice去搵呢間野食,點知一試就中伏。。。。 失望到爆。。
2018-12-14
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)