2021-11-13
1937 views
呢間餐廳食物同服務簡直係災難級。除左餐廳裝潢設計有特色之外,我諗唔到佢有值得幫襯既價值,反正我就唔會再去!!首先,lunch set 10oz ribeye 完全係垃圾(見過其他comment 話似皮鞋咁韌,皮鞋幾韌我就唔知,但就算叫左medium rare,塊牛排都堅係好韌!!肉質完全唔得,食左第一啖已經想放棄🤢。Side dish 既薯條只係正常M 記薯條加香料,質素一般冇話特別難食。第二,服務態度令人失望。全程90分鐘時間個waitress 一句都冇問過覺得食物質素如何,佢應該都心知我地個樣已經劣評緊😡。最後餐飲叫左四杯咖啡,等左15分鐘都未有,要我地再問過waitress 先話幫我地跟進,之後先同我地講準備緊,我都不禁懷疑佢有冇落單,明明當時全場都係得番兩枱客。埋單又係就咁隊張單過黎一句野都冇講,依家比加一服務費老馮架。😡
10oz ribeye