2019-09-30 1019 views
第一次寫食評,真係忍唔住,服務係差到你唔信!一行入去,第一句唔係問你幾多位再安排入座,而係叫你記得出入關門!坐低係完全無人理架,無人俾餐牌俾你無人理你食咩,最後我唯有自己行出去睇餐牌落單!真係未食已經一肚氣!叫左個all day breakfast 同咖啡。野食到到埋杯咖啡都仲未到,我唯有行出去問佢拎杯水,個員工黑面叫我自己裝,但又唔俾杯我架wo!我人生中唯一一次食到咁難食既早餐!,沙律菜係唔新鮮既,其他所有野食都係煮「窿」晒,外加一陣油益味!難食過我自己煮!我真係無勇氣食晒成份,又油又無味凈係得「窿」味!真係差到令人難以置信!
  • all day breakfast