2024-04-12 322 views
朋友難得飛返嚟香港, 一班人去大澳玩, 坐船時見到呢間餐廳上岸過去睇吓,我哋船上時見到餐廳係冇人的,去到門口嚇左嚇,個裝修難睇又黑又暗, 以為冇開,點知喺入邊突然之間見到有個人郁吓原來係侍應,門口個侍應一開場已經態度勁差, 好似好勉強佢出嚟,之後居然話要等位,huh??? 話執緊枱, 冇人執咩枱?我哋話直接入唔得咩? 佢話唔得…..咁我哋睇Menu等住先,Menu毫無特色,然後其中一個朋友問入邊唔係冇客咩,等乜嘢?個侍應居然仲要扮聽唔到,我哋即刻感覺非常唔對路,應該係唔鍾意serve大澳出邊啲人,或者遊客,或者有遊客喺入邊嘅客人,於是我哋即刻走人。間餐廳冇改錯名真係solo,冇客人得一個侍應,等你自己慢慢solo。真係差到呢。我哋去咗出邊啲海鮮酒家食,人哋不知幾熱情。再睇返呢間餐廳啲態度同埋餐牌,簡直垃圾。

再睇返呢間餐廳啲態度同埋餐牌,簡直垃圾。

Type of Meal
Lunch