2021-11-05
呢間食肆可以用拙劣來形容。食物,環境,服務全部喺九流。其中一個後生啲有鄉音嘅女侍應粗魯同呼喝,間舖頭十張枱得三張係有客人坐都會安排你去同人迫,咁我梗係唔會聽佢話咁傻。問你食乜嘢嗰陣時呼呼喝喝當然我都會用返啲同等態度對佢。反而有老員工態度都幾好,但整體服務都係差啲嘢食又係乏善足陳,個咖喱豬扒飯啲蛋鞋嘅,又係同日本米無緣。啲咖喱就好似用開粉果一隻,完全冇味道。啲豬扒炸到硬骨骨,外面嗰層皮厚過豬肉。整體都係非常差佢嗰啲粟米沙律好似擺咗喺度好耐咁樣,黑蚊蚊見到都唔開胃,賣相非常恐怖佢嗰隻蛋啲皺紋多過八十幾歲阿婆,外傭煮嘅都好過佢十萬倍(未請過外傭但係應該都唔會好過呢個廚師)另外嗰個豬肉飯就好似啲阿婆煮比佢哋孫仔食嗰啲糊仔咁樣,豬肉片係平價貨色,一啲都唔好食,又鞋又又硬而且淡味。啲洋蔥好似冇乜點切過一樣,刀工真係比心不在焉的外傭差好多陪。味道非常差,整體賣相非常求其。呢一間舖頭唯一比較可取就係價錢平,但隔離嗰間日式豬扒飯一樣平而又好食過佢一百倍。所以呢一間舖頭晚上七時半都係門可羅雀而隔離大排長龍係合情合理。最後個收銀俾咗張coupon我哋,我出到門口就立即揼咗張紙因為已經將呢間不知所謂的舖頭打入
呢一間舖頭唯一比較可取就係價錢平,但隔離嗰間日式豬扒飯一樣平而又好食過佢一百倍。所以呢一間舖頭晚上七時半都係門可羅雀而隔離大排長龍係合情合理。最後個收銀俾咗張coupon我哋,我出到門口就立即揼咗張紙因為已經將呢間不知所謂的舖頭打入冷宮