2020-12-10 931 views
去尖東搵朋友食Lunch,佢話有同事食過,話唔算伏喎,咁我哋就去試吓,首先入到去店員畀我哋嘅第一個感覺係黑面,難道我哋一入嚟就得罪咗你?個陣Lunch Time,但店內一枱客都無,啲店員唔知點解好似好忙咁,做嘢發出好大嘅聲響,咁都唔理啦,出去order完,啲嘢食超過20分鐘先上🙄得我哋一枱咋喎叫咗個pesto意粉,牛柳粒沙律,個沙律用切片蘋果,乜都無整就擺上碟,沙律個汁個味好奇怪,再嚟個意粉,哩個經典呀,我從來未見過咁水汪汪嘅pesto意粉,啲汁多到好似湯粉咁,我同朋友睇到眼都突埋😮難怪Lunch Time都無乜客啦⋯真心覺得伏咗先忍唔住第一次寫差評,之後我朋友話佢返到公司鬧佢個同事,話從此唔再相信佢嘅味覺😂