2013-05-01
今次係我第一次寫食評, 原因...係因為呢間野實在太差! 忍唔住一定要話俾大家知!話說之前買左團購, 相片度SHOW既食物好吸引, 28蚊一個潛艇餐都幾抵食點知今日去左換先知, 原來間野咁貨不對辦!間野環境差唔緊要, 皆因我可以外賣自取可惜D野食更差! 一個餐有4樣野, 竟然可以冇一樣係好食既俾28蚊幫襯呢間野我真係寧願去M記食個21蚊餐仲開心好多好多好多首先, 個沙律份量少而且係求其執幾條菜同2片青瓜1片蕃茄加D沙律醬就話係沙律之後個包原先團購張卷個度話有得揀3款, 點知去到話得返芝士牛柳, 而所謂既牛柳都唔係牛柳而係肥牛同幅相係完全唔同架囉, 而且都食唔到咩芝士味跟住到野飲, 唔知係咪因為外賣既關係, 所謂既茶只係一個紅茶包熱咖啡連糖都冇包俾我, 完全地淡而無味最後到甜品, 原先話有得揀芝士CAKE/TIRAMISU既, 但最後佢俾左1/4舊既條裝SIZE士多啤梨蛋糕個樣係一PAT野, 當然亦唔好食食完成個餐都唔覺得飽既, 問你死未我諗除非有人拎支槍指住我個頭, 如果唔係我都唔會再幫襯呢間野各位團購時請小心中伏!
點知今日去左換先知, 原來間野咁貨不對辦!
間野環境差唔緊要, 皆因我可以外賣自取
可惜D野食更差! 一個餐有4樣野, 竟然可以冇一樣係好食既
同幅相係完全唔同架囉, 而且都食唔到咩芝士味
熱咖啡連糖都冇包俾我, 完全地淡而無味
個樣係一PAT野, 當然亦唔好食
食完成個餐都唔覺得飽既, 問你死未
各位團購時請小心中伏!