外賣自取早餐!第一次買落單經理態度已經差,收錢仲要話張紙幣舊吾收,講左冇帶八達通都仲要肯收!拎外賣又無人理!第二次仲離譜!今次落單換左個女經理,態度都系咁差!問左等10分鐘有得拎!咁就等喇!過左15分鐘諗住去拎!都未有!問侍應就答就差少少,因為人多做吾切,咁再等囉!再過左15分鐘,即系已經等左30分鐘! 再問個經理,態度差吾想理我,就話等下喇!又等!等到45分鐘!另外一人既外賣早餐已經有!都未見我個外賣!!!!最最最最最最過分!!!原來我個外賣吾系整緊,系比人拎左!!!個經理話再整過,我話取消吾要!然後仲拎住張單問張單系米我既!!!! 即系好話我求其拎張單黎拎外賣!!!我吾會再幫親d 間垃圾餐廳!!!
2023-01-08
TakeAway