2019-07-14
睇完戲成11點半梗係去食反個甜品啦~見佢舖面裝修過,同以前個樣吾同左,個名改左個love dessert ,不過望佢menu同以前差吾多,以為無咩改變啦,點知中伏了😰😰😰叫左個hea住撈,入面有蜜瓜,綠茶雪糕,紅豆,綠茶果凍同小丸子。因為我見佢配料無寫有小丸子所以又另加左7蚊加小丸子。店員完全無提醒過已經有小丸子,單又吾識落,全舖人好似第一日反工甘,咩都唔知。因為本身唔中意椰汁既味,所以要左少椰汁。其實全間舖得反兩枱客,我11:51落單,等左20分鐘碗野終於都黎啦,d椰汁多到我怕d料會浸親,我望一望後面果枱果碗,佢地都叫一樣既野,我見椰汁既量係一樣,我就問個店員 “呢個係少椰汁?”佢問一問廚房話係呀,我真係o左咀,然後果加7蚊既小丸子加埋應該有10粒既,甘咪差吾多成1蚊一粒?我真係未試過加小丸子係甘既量🤢🤢🤢唉~都係快快趣趣食完趕尾班車算~睇黎以前佢好食吾代表宜家都係。大家再去既時候要三思三思!
睇黎以前佢好食吾代表宜家都係。大家再去既時候要三思三思!