2019-12-02 493 views
起初朋友話食過夜晚覺得唔錯所以我哋就嚟呢個食lunch 結果真係服務差到一個點佢明明喺牆上寫明午餐用膳時間60分鐘,咁其實講真食唔夠60分鐘都唔會坐咁耐但係大家仲未食完碗麵嘅時候已經俾佢收咗三次,之後拎甜品嚟嘅時候已經叫你買單 仲連餐具都收晒,大佬呀而家叫你用手食咩!之後仲要勁差態度先至比啲牙籤你用 然後啲侍應係咁係你隔離不停轉轉轉 係咁拎呢樣擺個樣 但重點係佢哋鋪頭唔係冇位 係有好多格位而且冇客入嚟架 最過分係個廁所,同你講類似壞咗叫你入男廁但係你所左門之後佢哋有員工竟然可以用鎖匙開門 當你喺度鬧緊佢點解鎖左都開門嘅時候 佢答你佢有鎖匙 然後道歉都冇一句