2024-05-18 274 views
每次都買熱🔥黑糖薑母奶、熱🔥朱古力,之前一男一女嘅員工仲整得好哋哋。自從上次開始,係另一個女員工整嘅熱黑糖薑母奶,同時買咗熱朱古力,買埋膠袋,因為裝係膠袋入面,當時冇為意。返到屋企先發覺居然杯熱黑糖薑母奶係加冰嘅,好,我當你落錯單,算,誰不知超級難飲,當堂duang咗。今日我又去買熱黑糖薑母奶,熱朱古力,今次冇加膠袋,拎係手,發覺杯熱朱古力隻杯身係有熱飲嘅感覺,而杯黑糖薑母奶係常溫偏凍嘅。我問個女員工,杯薑母奶唔熱喔。佢依然係講嗰句,我哋嘅熱飲係60度嘅。呃人呃成咁樣,明明兩杯嘢,相同嘅杯,相同熱飲,一杯熱熱哋,另一杯唔熱,都夠膽死話熱。我心捻,既然你咁肯定,我信埋你呢次,幾分鐘後我插條飲筒入去飲,真係極度失望,凍冰冰,難飲到死。買個時都好聲好氣,反覆確認落單。但係做嘢做到咁求其,唔認自己做錯,真係離曬大譜

TakeAway