2012-08-27
有天看到雜誌,在星期六有$36 韓日料理在旺角!!心想要加一收費.最多未收你$40元,之後同老婆大人下午去開餐,上到去四樓有四仔的出名大樓上二樓,門口都幾靚.入到去好像很陳舊的感覺呀!!之後坐下不久當然開自助餐了.但太太回來時說很少熟食呀!!加燒烤要加錢$88因為太貴啦,只好食熟食了,太太羅了壽司四件,一放入口.........O MY GOD 新品種石頭壽司!!!點食呀大佬..放左幾多日呢??我便出去羅飲品啦,因為聽講任飲呀最近比較熱氣,見到五花茶,立刻斟返杯先!!一飲落口.第一超甜,第二有薄荷味.點入得口呀??失敗呀!!!下午茶二點半至四點半,我地二點九上到去,從來無見過佢地廚房再加餸.三點三就要求我地先比錢了.每位$48 $36+ (星期六)$5+(茶錢)+3+(加一)!!!食到火到黎呀,太太只能食到一隻燒雞翼,其他真係一般到死,我一向對食無咩要求都要比十個叻這問餐廳反轉叻叻又無選擇,味道又怪,,,最後我食得最多係腸仔,同食左二十粒魚蛋,太太食三碗豆腐花,就收皮了事!真係平野無好野!!!!
真係平野無好野!!!!