2017-11-26 163 views
次次經過蕃滿門都非常多人排隊,應該都好好食。咁週末就同屋企人一齊早d去啦,但點知都要排隊。最後要搭台同其他食客一齊坐。入到餐廳睇完餐牌,真係嘩左一聲,因為$50左右先得一個湯飯或者湯粉麵,仲要唔包飲品,不過試下無所謂啦。最後叫左個蕃茄牛肉長通粉、蕃茄牛肚螺絲粉同埋蕃茄雞扒公仔麵。頭2個餐都好快到左,但個雞扒公仔麵遲遲都未到,最後俾左個炸魚柳同公仔麵,但我叫雞扒咼,當然話個魚柳唔係我啦。咁個侍應就俾左個公仔麵我先。點知坐隔離台條友一早攞左個雞扒但佢係叫魚柳,之後個侍應就將個魚柳俾左佢,然後將佢個雞扒俾我。有乜理由將人地可能食過個餸拎黎俾我就算。我當然即刻要佢換啦,佢好似唔想換咁。以後都唔會再黎。
以後都唔會再黎。