2017-06-26 395 views
因住附近及食品都ok所以都經常到這飲茶,自問對服務沒太大要求,但今次實在太過份,令我忍不住第一次在openrice留差評! 是源26/6/2017我與媽咪大約早上10點去飲早茶,去到時全場滿座搵左一陣先搵到位,在場侍應唔夠人,個個都好忙,我地坐低左約10分鐘先叫到人執台開位,執執下突然有個侍應走黎同幫我地執緊台既姐姐講佢地要食飯要趕我地去第2張台🙄但全場根本冇空台,搭台位都冇~我地同姐姐講你搵過張台比我地就得啦,點知佢老點我地去左張人地唔比搭台既台,當我地想行返去原本張台時,佢地已經將d飯菜放晒上去~個姐姐亦都唔理我地,嬲到我地唯有去第2間飲

我地唯有去第2間飲
2017-06-26