2014-09-12
首先一入到去落左order 要一個lunch set茄汁肉丸意加一杯熱latte 眼見除左我仲有兩張檯,應該唔洗等等左半個鐘,遲過我黎的小姐食完走埋,我都仲未有野到,催一催先肯黎講食物50蚊意粉加熱飲賣相ok,但超細碟,肉丸唔熱的,只係暖,茄汁冇味似水意粉食左四啖就食完,份量同價錢唔成正比熱latte食埋野一共等左一個鐘,我再三問之下,原來廚房個個竟然唔識沖latte, 但又唔開聲要我白等,最後我話廚房識沖d咩咖啡,個侍應竟然答唔出,之後我話俾杯熱茶我算喇,熱茶都一定得啦!最後熱latte轉左做熱甘菊茶,但亦只是茶包貨色講價錢$50一個餐價出面已經可以食得好好,但超細意粉+茶包要收$50就太貴,呢間野的水準俾$30就差唔多講服務計埋我五張檯,其中一張食完吹緊水唔計有四張檯serve, 我個張就唔識沖咖啡唔出聲隔離一張就出錯單,牛肉飽變龍蝦飽,飲品搞錯哂,最後個對情侶唔肯再等退錢走人另一張檯,兩夫妻, 凍檸茶等半個鐘都冇,兩碟意粉又出錯,咖啡又錯第三張檯兩個女仔,見我地其他檯d單亂咁龍都唔好意思出聲再催,繼續白等服務差,野食差,水準差唯一較好的地方係個侍應跟甩哂所有單, 俾4張檯狂
首先一入到去落左order 要一個lunch set
茄汁肉丸意加一杯熱latte
眼見除左我仲有兩張檯,應該唔洗等
講食物
50蚊意粉加熱飲
賣相ok,但超細碟,肉丸唔熱的,只係暖,茄汁冇味似水
意粉食左四啖就食完,份量同價錢唔成正比
熱latte
講價錢
講服務
計埋我五張檯,其中一張食完吹緊水唔計
有四張檯serve, 我個張就唔識沖咖啡唔出聲
服務差,野食差,水準差
唯一較好的地方係個侍應跟甩哂所有單, 俾4張檯狂催下都冇黑面,都算幾好架喇